Ответы

setagi
2024-07-01

Для успішного вирощування гаури в домашніх умовах потрібно дотримуватися таких правил:

Умови вирощування

  • Гаура потребує яскравого сонячного освітлення, оптимальна температура для росту - від 25 до 30°С.
  • Ґрунт має бути добре дренованим, помірно вологим, нейтральної кислотності. Важливо, щоб ґрунт протягом сезону не заболочувався, інакше рослина може загинути.

Полив

  • Після висадки гауру слід поливати 3 рази на тиждень, підтримуючи ґрунт у слегка вологому стані. В спекотну погоду об'єм поливів можна збільшити на 20%.
  • Не можна допускати застою води, що може призвести до загнивання коренів. Після поливу обов'язково слід злегка розпушити ґрунт.
  • Після цвітіння полив скорочують до 1 разу на тиждень, а з початку жовтня припиняють зовсім.

Підживлення

  • Для кращого росту і цвітіння гауру підживлюють комплексними мінеральними добривами кожні 2-3 тижні протягом вегетації.

Обрізка

  • Для формування компактного куща і продовження цвітіння гауру слід регулярно обрізати, видаляючи відцвілі суцвіття.
Дотримуючись цих нескладних правил догляду, ви зможете успішно вирощувати гауру на балконі або терасі, насолоджуючись її ніжним парящим цвітінням протягом всього літа.

Пожаловаться

Б2Б поставки: доставка и импорт товаров, Станок правильно-отрезной из Китая, пример компании которая производит Мисо в ассортименте: «Марукомэ-кун коси», «Марукомэ-кун кодзи», «Марукомэ-кун авасэ», «Вкус как в ресторане, с даси», «Вкус как в ресторане, с даси, экспортное», «Вкус как в ресторане с пониженным содеражнием соли», «Вкус как в ресторане с пониженным содержанием соли», «Вкус как в ресторане, с тофу», «Вкус как в ресторане, с вакамэ», «Вкус как в ресторане, с жареным тофу абураагэ», «Вкус как в ресторане, с луком-пореем», «Вкус как в ресторане, с нори», Мисо быстрого приготовления с вакамэ, Мисо быстрого приготовления с асари, Мисо быстрого приготовления с сидзими, Мисо "Иккюсан", Мисо "Кёкайсэки", Мисо "Кёкайсэки", «Вкус как в ресторане, без добавок», халяльное мисо "Вкус как в ресторане", Мисо "Деревенское", Мисо белое "Вкус как в ресторане", Мисо быстрого приготовления " Иккюсан", Мисо быстрого приготовления " Вкус как в ресторане", Мисо быстрого приготовления с пониженным содержанием соли "Вкус как в ресторане", Мисо быстрого приготовления " Вкус как в ресторане", мисо в порошке"Итибан", «Мисо-суп с грибами (намеко)», «Мисо-суп вкус рётей с длинным луком», «Мисо-суп с нори». Marukome Co., Ltd

wacotu
2024-07-01

Пожаловаться

Добавить ваш ответ

Телеграм канал про современный ремонт

Присоединяйтесь к нашему Telegram-каналу и вдохновляйтесь идеями для дизайна квартир и интерьеров!